Hananya paplūdimys, Elatas, Izraelis

Elato mieste ant Raudonosios jūros mėgsta poilsiauti tiek Izraelio gyventojai, tiek ir turistai iš Europos, nes čia puikus klimatas mūsų žiemų metu. Vienas iš traukos objektu – Hananya paplūdimys, kurį verčiau vadinti ne paplūdimiu, bet pramogų zona.

Atvykę čia Jūs galėsite ne tik pasimėgauti saulės voniomis pakrantėje, bet taip pat Jūsų lauks ir nuostabios pramogos vandenyje, nuo paprasčiausio pasiplaukiojimo vandens dviračiais iki vandens motociklų, jachtų ir t. t.

Vandens pramogos

Žiulis Vernas – taip pavadinta pramoga plaukiant laivu su langais po vandeniu. Garantuojami įspūdingi vaizdai ir visos kitos mini kruizo pramogos: foninė muzika, užkandžiai, gidas.

Laivas Rojus – pakankamai didelė jachta, plaukianti iki koralu rifo, kur Jūsų laukia barbekiu ant jachtos denio. Taip pat kruizo metu stabtelėjama pasiplaukiojimui koralų rifo rezervate, pasigrožint po vandeniu esančiais koralais.

Koralų perlas – dar vienas kruizas moderniu laivu, aplankant koralų, delfinų rifus, japoniškus sodus. Galimi pietūs laive bei kitos pramogos, tuo reikėtų pasidomėti jau vietoje ar prieš išvykimą.

Vandens dviračių nuoma – tiems, kurie nori lengvo poilsio vandenyje netoli kranto, pabūti dviese ar nedidelėje kompanijoje (2-4 vietų vandens dviračiai).

Pakilimas į orą suteiks daug adrenalino. Iki trijų žmonių tempiamų greitų kateriu gali kilti į orą specialaus parašiuto dėka. Ši pramoga rekomenduojama trokštantiems daugiau ekstremalių nuotykių.

Baidarių nuoma – įprasta Lietuvos turistų pramoga, tad jei esate plaukę Lietuvos upėmis ir ežerais – vertėtų išmėginti plaukimą ir Raudonąja jūra.

Vandens motociklas – dar vienas ekstremalesnis užsiėmimas, siūlomas Hananya paplūdimyje.

Plaukimas kateriu – tai greitas pasiplaukiojimas ne itin toli nuo kranto. Peržvelgsite miestą iš jūros, pasimėgausite greičiu, tačiau Jūsų saugumu rūpinsis patyręs kapitonas.

Pramogų kiekis nuolat kinta, tad tikrai nuvykę rasite dar daugiau vandens pramogų, kuria siūlo Hananya paplūdimyje įsikūrusi pramogų bendrovė.

Pramogos paplūdimyje

Paplūdimyje ne tik galite padrybsoti prieš saulę ar pabraidyti Raudonoje jūroje, bet taip pat Jums gali padėti atsipalaiduoti masažas, vaikams yra specialių atrakcionų, tad čia tikrai nenuobodžiausite. Be viso to, neretai vyksta įvairūs teminiai renginiai, vakarėliai, šalia yra kavinė, prekybos vieta.

Daugiau informacijos anglų kalba: http://www.h1h.co.il/eng/

Viešbučiai Elate

Elatas – turistų miestas, tad viešbutį rasti iš tiesų lengva. Visai greta Hananya paplūdimio rasite labai gerai vertinamą Leonardo Plaza viešbutį, netoliese ekonomiškas, bet puikus Rich Royal Suites Eilat nakvynės variantas.

 

Booking.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.