Kata paplūdimys Pukete

Poilsiaudamos šeimos dažniausiai ieško patogaus paplūdimio ir retai kada leidžiasi į nuošalių paplūdimių paieškas. Kata paplūdimys labai palankiai vertinamas poilsiaujančių šeimų su vaikais, taip pat tų keliautojų, kuriems jau per daug judėjimo ir norisi bent kiek sėslumo. To priežastis – viskas pasiekiama ranka. O ir pramogų nors ne tiek daug kiek pačiuose populiariausiuose paplūdimiuose, tačiau tikrai pakankamai.

Greta Kata paplūdimio Jūs rasite ir aktyvų naktinį gyvenimą, tačiau tuo pat metu jis bus pakankamai ramus, jog netrukdytų norinčių išsimiegoti. Paplūdimio prieigose gausu įvairių restoranų ir kitų maitinimo įstaigų, kur pavalgyti galima nuo lengvų užkandžių iki ištaigingų pietų.

Labai daug kas priklauso nuo metų laiko

Priklausomai nuo Jūsų atostogų datos, Kata paplūdimyje galimos įvairios pramogos. Gegužės – spalio mėnesiais čia vyrauja banglentinkai, tad jei vykstate su mažais vaikais, būkite budrūs – bangos tuo metu nėra labai mažos ir gali kelti šiokį tokį pavojų. Tuo tarpu jei esate bangų gaudytojai – Jums tikrai patiks šis laiko intervalas.

Spalio – balandžio mėnesiais čia daug ramiau ir į paplūdimį ima plūsti daugybė europiečių, išsiilgusių saulės. Jei lietuvišką žiemą norite iškeisti į saulės vonias – Puketas ir būtent Kata paplūdimys tam puikiai tiks. Be to, aprimus bangoms tai tampa idealiu laiku norintiems lengvai panardyti paviršiuje (angl. snorkeling). Plaukdami su akvalangu galėsite grožėtis povandeniniu Tailandu.

Palmės, šiluma ir įspūdingi vaizdai

Puketas pastaruoju metu tapęs ypač patrauklia atostogų vieta, kuri nors dar laikoma egzotiška, bet vis daugiau žmonių ją matė savo akimis ir ne kartą. Ne išimtis Kata paplūdimys, kurį supa nuostabios palmių alėjos, visą laiką vyrauja maloni šiluma, o gamtos vaizdai tiesiog užburia… Norint šiek tiek atsitraukti nuo viso veiksmo – pakeliaukite į pietus link Nai Harn ir rasite nuostabią vietą su vaizdu – Black Rock viewpoint.

Aplink Kata paplūdimį

Pasimėgavus saulę, pagaudžius bangas ar išmėginus snorkeling’ą galima šiek tiek papramogauti ir aplink. Visos Puketo pramogos bus netoliese, tačiau visai šalia paplūdimio galite rasti:

  • Laukinės gamtos / Safari parką „Kokchang Safari“;
  • Karon apžvalgos aikštelę;
  • Nuotykių parką (Skyline Adventure);
  • Nuostabias iškylavimo zonas, pavyzdžiui Dogal Ormani Gezisi.

Viešbučiai Pukete prie Kata paplūdimio

Ganėtinai prabangus keturių žvaigždučių Beyond Resort Kata viešbutis yra kone pačiame Kata paplūdimyje. Viešbutyje net trys restoranai, SPA. Dažnai Beyond Resort Kata tampa jaunavedžių pasirinkimas povestuvinei kelionei. Nors atrodo labai prabangiai – kainos prasideda ~75 € parai dviems.

Kata Country house – sprendimas taupantiems. Vos apie 500 metrų nuo paplūdimio, lauko baseinas, baras ir kitos pramogos vos nuo ~20 eurų parai dviems.

Booking.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.