Grace Bay paplūdimys

Grace Bay paplūdimys 2022-aisiais gavo geriausiojo įvertinimą. Tačiau daugumai lietuvių tai menkai žinoma vieta, net ir paminėjus Terkso ir Kaikoso salas, ne dažnas žino, kur jos yra ir kam jos priklauso. Tai salos Kaikoso salyne (vis dar neaiškiau?), Karibuose.

Grace Bay paplūdimiui pelnyti geriausiojo apdovanojimą padeda ilgas minkšto balto smėlio ruožas ir nuostabą keliantis mėlynas vanduo. Be to, čia netrūksta pramogų.

Vyrauja prabanga

Aplink žymųjį paplūdimį galima rasti daugiausiai prabangių ir didelių viešbučių, kurortinių erdvių. Grace Bay paplūdimys populiarus tarp vandens sporto gerbėjų ir laivų maršrutų, keliaujančių sekliais vandenimis tarp paplūdimio ir barjerinio rifo. Dėl ypatingo populiarumo ir prabangių viešbučių aplink neverta stebėtis, kad bet kas arti Grace Bay yra brangiau nei judant kiek toliau.

Verta užsukti vien dėl saulėlydžių

Net jei esate įsikūrę kur nors kitoje Provo pusėje, saulėlydžio stebėjimui atvykite į Grace Bay paplūdimį – tikrai nenusivilsite. Viena iš populiaresnių stebėjimo vietų yra uostas ar šalia jo esanti Flamingo Cafe.

Jei norite pasimėgauti saulėlydžiu ne nuo kranto – išmėginkite saulėlydžio kruizą. Tikrai įdomi ir dėmesio verta pramoga.

Booking.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.